keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Pienen pieni tauko



Edellisestä kirjoituksesta on yli kuukausi, huh! Ajattelin pitää pienen blogitauon, lähinnä koeviikoista ja yleisestä toimettomuudesta johtuen. Ei vaan ole huvittanut tehdä yhtään mitään, mutta pienestä tauosta johtuen mulla on taas ideoita teksteihin ja innostusta tehdä niitä. 
Reilussa kuukaudessa ei ole juuri mitään tapahtunut, parit ohjatut sekä koirakavereita. Hiihtoloman alun vietin Ainolla, jolla on yllä olevassa kuvassa näkyvä koira. Kolmen päivän aikana Dora sai juosta vapaana 24/7 sekä leikkiä niin paljon kuin halusi. Lisäksi äitillä vietetty yö sekä junamatka ahtaassa vaunussa oli koiralle väsyttäviä josta johtuen se nukkuu tällä hetkellä kuin tukki.







Muutama muukin kaveri me ollaan treffattu, siskon Myy koira sekä tuttujen koiruuksia. Oon yrittänyt kunnostautua tuolla koirakaveri puolella, tuntuu että Dora pääsee vähän liian harvoin juoksemaan muiden kanssa. 





Huomenna tulee taas Myy pariksi päivää hoitoon, ja viimeistään viikonloppuna tulee lisää tekstiä. Hyvää loppulomaa niille joilla on lomaviikko! :) 


2 kommenttia: