sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Lainakoira


Varoitus kuvaspämmistä!

Viimeinen vuorokausi on ollut pitkälti ärinää, murinaa, kolinaa ja lelujen heittelyä. Vajaan vuoden ikäisessä rotikan pennussa riittää yksinäänkin tekemistä, varsinkin kun joukkoon lisätään 44,5 neliön kokoinen kämppä, päättämätön nöffimix sekä ärsyyntyneet naapurit. 
Meille tuli siis mun siskon koira hoitoon vajaaksi kahdeksi päiväksi. Suloinen pentu, vähän höseli, tosi hyväuskoinen ja erittäin energinen. Dorasta oli ihan käsittämätöntä että joku tuo oikeesti sen kämppään ihka oikean koiran. Se ei osannut päättää, hyökätäkkö kimppuun vai leikkiäkkö, joten se teki molempia. Ihan tosi, välillä se ärähti ja yritti näykätä ja välillä juoksi lelu suussa tuuppimaan penikkaa. Sinällään jännä juttu, että Myy oli Doralle noinkin paha asia, kun Hilla on ollut täällä useasti yötä, ja ainoaksi ongelmaksi muodostunut asia on ollut leikkiminen. Hyvin doge kuitenkin suhtautu ja muutamia ärähdyksiä lukuunottamatta se on lähinnä leikkinyt, haukkunut ja nukkunut. 




 


Saatiinpahan tutustua kahden koiran arkeen, eikä se äkkiseltään pahalta tuntunut. Hassua kyllä, Dora tuntui tosi helpolta energiseen pentuun verrattuna. Isä kuitenkin ihastui Myyhyn, ja on aina halunnut rotikkaa, joten me varmaan nähdään Myytä toistekin :) 









2 kommenttia:

  1. Tosi ihania kuvia!

    Rotikat on muuten aivan ihania, meilläkin tutustuttiin vasta sellaiseen ja se olikin sitten suoraa rakkautta:D Aiemmin meidän uros ei ollut kenenkään kanssa suostunut leikkimään ja liian lähelle tulleet murisi pois, mutta tuon rotikan kanssa sitä leikittiinkin sitten onnessaan, ja aina välillä käytiin korvia ja nenää pusuttamassa♥

    Hymy Hännässä

    VastaaPoista
  2. Kiitos!
    On ne kyl kivoja, ja varsinkin tää oli hauska tapaus :D
    Kiitos kommentista!

    VastaaPoista