torstai 14. tammikuuta 2016

Talvi on tullut

Meillä oli rally-tokon alkeiskurssin eka kerta sunnuntaina. Me tehtiin heti alkuun hyvä vaikutus ohjaajaan myöhästymällä vartilla. Dora oli ihan sekaisin, haukku ja hyppi hallissa ja yritti kaikkien luo. Oma syyni, maanantai oli niin kiireinen etten ollut ehtinyt käydä lenkillä ennen lähtöä, enkä ehtinyt hallin ulkona pahemmin luoda koiraan kontaktia myöhästymisen takia. 
Tämän kerran aiheena oli istuminen, perusasento ja seuraaminen. Aiemmin olen tainnut mainita että kumpikin (seuraaminen ja perusasento) on vaiheessa, mutta yllättävän hyvin Dora silti osasi ne. Ohjaaja kuitenkin huomautti että koira tulee vähän liian eteen perusasennossa, ja näytti oikean paikan. Seuraamisessa mulla on ollut ongelmana että Dora ei lähde mukaan vaan jää istumaan maahan. Nyt se kuitenkin tuli joka kerta mukaan eikä jäänyt katselemaan maisemia. Kummassakin on kuitenkin vielä reilusti parantamista, mutta onneksi me saatiin tuolta kunnon ohjeet.






Talvi on mustan koiran kuvaamisen kannalta aivan ihanaa aikaa. Varsinkin syksyllä tuskastelin kun joistakin kuvista ei edes tunnistanut koiraa, kun se sulautui tummaan taustaan niin hyvin. Nyt sen sentäs erottaa kun on valkoinen tausta. Dorakin nauttii lumesta, varsinkin kun toissapäivänä sitä satoi oikein reippaasti. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti