sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Yöelämäksikin tätä voinee kutsua

©Aino



Kesä on kulunut riparilla, treeneissä, lenkkeilessä ja nukkuessa. Tokoa saati rallya ei olla juuri yhtään treenattu, mutta muutamalla jäljellä ollaan käyty. Alkeiskurssi oli ja meni, nyt vaan lisää treeniä. Ilmaisussa alkaa olla jo hieman ongelmia, Dora tekee sen vähän liian nopeasti. Se ei kuitenkaan vielä ole iso ongelma, varsinkin kun se on opetettavissa oleva asia. Muuten jäljet ovat menneet yllättävän hyvin, ehkä tää voiskin olla meidän juttu. 

Lenkit ja lenkkeily on alkanut valumaan yöpainotteiseksi. Yleensä kunnon lenkki käydään vasta yöllä kolmen aikaan, se on meille sopiva vuorokaudenaika. Itse nukun pitkälle iltapäivään ja isä käyttää koiran aamupissalla, mutta muuten sekin nukkuu vähintään yhtä kauan kun minäkin, päivällä on toki muutama pieni lenkki. Kesätyöt alkaa kuitenkin viikon päästä, saas nähdä miten saan unirytmin väännettyä takaisin oikeaan.

Edellisessä postauksesta mainitsemani tavoite lista on vieläkin vaiheessa, onneksi kesä on vasta puolessa. Jonnekin olisi kiva matkustaa, vaikkakin ison koiran kanssa se on aika hankalaa. Jollekin kurssille pitäisi ilmoittautua, rallyn tai tokon jatkokurssi kiinnostaisi. Telttaretki pitäisi tehdä jonnekin, mutta sitäkin täytyy miettiä kesätöiden jälkeen.



Blogin ulkoasua täytyisi hieman parannella ja muuttaa mutta tuntuu että aika vaan menee eikä mitään ehdi tehdä. Ylihuomenna on tiedossa vajaan viikon matka maalle, ehkä siellä ehtisi ja jaksaisi. Me molemmat ollaan kuitenkin nautittu lomailusta ja höntsäilystä, onneks loma ei ole vielä lopussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti